Řidiči, zpomalte. Na zamlžených silnicích přibývá dnes jedna nehoda za druhou

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 23.11.2017

Nízká viditelnost, mlha a mokré vozovky, ideální situace pro dopravní nehody. Dnes ráno registrovala policie na Olomoucku hned několik havárií. Ve většině případů se jednalo o nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze pozemní komunikace a povětrnostním podmínkám. Většina nehod se naštěstí obešla bez zranění, hůř dopadla jen řidička osobního auta, které havarovalo u Domašova nad Bystřicí. Uvedený seznam nehod ukazuje, že by si řidiči měli dnes opravdu dávat dobrý pozor a na silnicích nespěchat.  

1) Krátce po šesté ráno došlo k nehodě dvou osobních vozidel na komunikaci mezi Bohuňovicemi a Bělkovicemi-Lašťany. Nehoda se obešla bez zranění, komunikace byla průjezdná jedním jízdním pruhem a byla vyřešena na euroformulář.

2) V době od 6:15 hod do 6:40 hod došlo k havárii 4 osobních vozidel (tato vozidla havarovala postupně) na komunikaci 44317 mezi Velkou Bystřicí a Mariánským údolím. V této souvislosti byla komunikace od 7:00 hod dočasně uzavřena, od 7:30 hod je průjezdnost přes most obnovena kyvadlově.

3)Kolem tři čtvrtě na sedm došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel ve Šternberku. Komunikace byla průjezdná a nehoda byla vyřešena na euroformulář.

4) Krátce před sedmou hodinou došlo k havárii osobního vozidla na komunikaci 44441, ve směru z Moravského Berouna na Olomouc (katastr obce Domašov nad Bystřicí), kdy osobní vozidlo z prozatím přesně nezjištěných příčin sjelo do lesa. Při nehodě došlo ke zranění řidičky předmětného vozidla. Přesné příčiny nehody a okolnosti jsou v šetření.

5) Krátce po sedmé hodině ráno došlo k dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci z Luké na Ješov. Dopravní nehoda se obešla bez zranění.

6) Kolem půl osmé došlo na komunikaci z Libavé na Kozlov k havárii osobního vozidla. Havárie se obešla bez zranění, došlo pouze ke hmotné škodě na majetku.

7) Krátce před osmou hodinou došlo na stejné komunikaci – z Libavé na Kozlov, k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Nehoda je bez zranění, bez úniku provozních kapalin. Jedno z vozidel se nachází mimo vozovku.

Ilustrační foto: Policie ČR

Autor: 
(red)