Zloděj měl smůlu. Okradená si ho všimla a pomohl jí policista mimo službu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 5.1.2018

Vzorově se zachovala okradená žena i policista, který byl v době svého volna svědkem krádeže. Společně zadrželi zloděje i se všemi ukradenými věcmi.

Z trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelý 40letý muž z Ostravska, který se tohoto protiprávního jednání měl dopustit ve čtvrtek 4. ledna 2018 krátce po deváté dopoledne během jízdy v jedné z olomouckých tramvají. Využil tlačenice a 40leté ženě odcizil z kabelky, kterou nesla přes rameno, peněženku s celým obsahem. Na další zastávce vystoupil. Společně s ním vystoupila i poškozená žena, protože zjistila, že jí chybí peněženka. Volala na muže, aby se zastavil, ale ten na nic nereagoval. Uvedená situace neunikla pozornosti všímavého policisty v době volna, který tramvají také jel a všiml si ženy, která vystoupila a rozrušená volala na muže. Okamžitě zareagoval.

Policista vyběhl z tramvaje, od ženy zjistil, co se stalo, a muže zadržel. Ten skutečně peněženku poškozené měl u sebe. Paní v ní měla osobní doklady, dvě platební karty, přes 1500 korun a další drobné písemnosti. Zadržený muž byl následně předán policistou v době volna přivolané policejní hlídce, která ho převezla na policejní služebnu k provedení dalších procesních úkonů. Při prověřování celé události policisté zjistili, že 40letý muž byl v nedávné době za obdobnou trestnou činnost soudem odsouzen a potrestán. Ještě téhož dne mu policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které mu, v případě prokázání viny a odsouzení, hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. Muž byl po provedených úkonech propuštěn ze zadržení. 

Ilustrační foto: Policie.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 20mg pills <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg for sale</a> atorvastatin 80mg us