Nakradené zboží házeli zloději přes pětimetrový plot. Chytili je při tom

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 10.1.2018

Ani solidní sportovní výkon v podobě opakovaného přehození vysokého pětimetrového plotu nevedl u trojice zlodějů v úterý večer k úspěchu. Nejprve je zedržela ostraha a poté si je převzala policie. 

V jednom z olomouckých nákupních center přistiženi při krádeži tři muži, dva jednadvacetiletí a jeden dvaadvacetiletý, všichni z Olomoucka. Společně,  přes pět metrů vysoký plot, přeházeli připravené zboží za celkem skoro 13 tisíc korun. Jednalo se o drogistické zboží, nechyběly ani oděvní svršky a také různé pracovní nářadí, jako je vibrační bruska, kmitací pila, aku šroubovák a dokonce i mačeta, s tím, že si zboží po odchodu z nákupního centra vyzvednou. Jejich záměr se jim však nezdařil. Všímavé ostraze objektu jejich chování neuniklo a muže zadržela. Poté zaměstnanci obchodu vše oznámili na policii, odcizené zboží bylo nalezeno a vráceno nepoškozené na prodejnu.

Muži jsou nyní podezřelí z trestného činu krádež, spáchaného formou spolupachatelství, za který jim, v případě prokázání viny a odsouzení, hrozí až dva roky za mřížemi.

Ilustrační foto: retailvision.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 20mg ca <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 40mg online cheap</a> oral lipitor 80mg