Osobní auto se zaklínilo pod náklaďákem, řidiče museli vyprostit hasiči

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 11.1.2018

Dvě nehody na takřka stejném místě řešili přes noc policisté a hasiči a v prvním případě také zdravotnická záchranka. Obě nehody se odehrály nedaleko Studené Loučky na tzv. Mohelnickém kopci. První byla oznámena na operačním středisku HZS Olomouckého kraje ve středu 10. ledna v 21:45, druhá ve čtvrtek 11. ledna v 6:34. 

K první nehodě vyjeli profesionální hasiči ze Zábřehu a dobrovolní hasiči z Mohelnice a také profesionální hasiči z Pardubického kraje ze stanice Česká Třebová. Hasiči po příjezdu zjistili, že při nehodě se střetlo osobní a nákladní vozidlo. Uvnitř osobního vozidla zůstal zaklíněný zraněný řidič, kterého hasiči hydraulickým vyprošťovacím zařízením vyprostili a předali do péče zdravotnické záchranné služby. Silnice byla v místě nehody asi hodinu uzavřena. Po zaměření nehody a závěrečném úklidu komunikace se hasiči vrátili zpět na základny.

Ke druhé nehodě vyjeli profesionální hasiči ze Zábřehu a dobrovolní hasiči z Mohelnice, kteří po příjezdu zjistili, že havarovalo jedno osobní vozidlo, které na přívěsném vozíku převáželo druhé. Hasiči jedno z havarovaných aut stabilizovali proti převrácení, z druhého unikaly provozní kapaliny, které zasypali sorbentem. Silnice byla v místě nehody s opatrností průjezdná. Při této nehodě už naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 20mg <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 40mg pills</a> purchase atorvastatin