Zkoušela vybrat peníze na ukradenou kartu. Nepoznáte ji na fotce?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 22.1.2018

Policisté hledají ženu, která se snažila vybrat peníze z bankomatu prostřednictvím ukradené platební karty. Vyšetřovatelé se teď obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti této ženy.

Ke krádeži peněženky, ve které byly i platební karty, došlo v pondělí 25. prosince 2017 v podvečer na Dolním náměstí v Olomouci, v době návštěvy u jednoho ze stánků. Majitelka měla kabelku nechat na malou chvíli bez dozoru. Tohoto nestřeženého okamžiku využil někdo neznámý a z kabelky jí odcizil peněženku s celým obsahem. Poškozená v ní měla 5 200 korun, stravenky, slevové karty a také dvě platební karty. Vznikla jí škoda za předběžně 6 560 korun. Následně se někdo pokusil prostřednictvím olomouckých bankomatů na obě odcizené platební karty provést neoprávněný výběr. To se však nepodařilo, neboť byl zadán nesprávný PIN. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až dva roky za mřížemi.

Policistům se podařilo zajistit fotografie, na kterých je zachycena neznámá žena, která se pokusila o neoprávněný výběr na jednu z odcizených platebních karet.

Pokud by někdo z občanů ženu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění její totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 20mg generic <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 40mg generic</a> buy generic lipitor 10mg