V parkovací hale v noci hořel kamion, škody jdou do milionů korun

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 23.1.2018

Zprávu o požáru ve velké parkovací hale v Olomouci - Holici přijali v pondělí pozdě večer hasiči i policisté. Svědek informoval o tom, že se z haly valí hustý kouř. K místu ihned vyrazila profesionální jednotka centrální požární stanice Olomouc, přesněji posádky tří cisternových vozidel, za posílení dobrovolnými hasiči z Holic, Chválkovic a Černovíra, k požáru vyrazila ihned také policie. 

Hasiči průzkumem uvnitř objektu zjistili, že hořelo jedno ze zaparkovaných vozidel, nákladní vůz značky Mercedes. V parkovací hale se v době požáru nacházelo několik dalších stejných menších nákladních automobilů. Požár jednotky velmi rychle lokalizovaly, nicméně došlo k výraznému zakouření celých prostor a tím i ke škodám na objektu, ale převážně na všech nákladních vozidlech a to i během hoření vlivem sálavého tepla. 

"Příčiny požáru zjišťujeme ve spolupráci s vyšetřovateli hasičského záchranného sboru," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Příčinu chtějí zjistit hasiči a policisté v následujících hodinách došetřováním na místě události. Prozatím sice není určena přesná konečná výše škody, aktuálně ale hasičští vyšetřovatelé předpokládají, že škoda přesáhne částku 10 milionů korun s tím, že konečný souhrn škod se může ještě výrazně navýšit.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

purchase atorvastatin sale <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg oral</a> atorvastatin 80mg tablet