V centru Olomouce se tramvaj srazila se dvěma dívkami, nehodu šetří policie

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 20.2.2018

Dvě mladé ženy a tramvaj - nehoda, která se odehrála včera odpoledne v centru Olomouce, nyní zaměstnává policii. Ke střetu chodkyň s tramvají došlo v pondělí 19. února kolem půl druhé.

Z prvotního šetření vyplývá, že ke střetu mělo dojít v okamžiku, kdy tramvajová souprava, řízená 36letým řidičem, která jela ve směru od třídy Svobody k ulici Palackého, najela do prostoru tramvajové zastávky Náměstí Hrdinů a z pravé strany, z prostoru zvýšeného nástupního ostrůvku měly bezprostředně vstoupit do jízdní dráhy tramvaje dvě chodkyně, obě ve věku 20 let. Dívky byly při střetu zraněny. S pohmožděninami a odřeninami byly převezeny do Fakultní nemocnice Olomouc. Podle záchranářů šlo o lehká a středně závažná poranění. Provoz na tramvajové trati byl dočasně zablokován. 

Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Při nehodě došlo dokonce i ke škodě na tramvaji, předběžně odhadnuté na 20 tisíc korun. Přesné příčiny nehody a její okolnosti nyní vyšetřují policisté Dopravního inspektorátu Olomouc.

Ilustrační foto: REJ.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order generic atorvastatin 40mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg canada</a> order lipitor 80mg for sale