Mladík přenocoval na střeše auta. Kupodivu to ani nebyl jeho vůz

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 7.5.2018

Dost nezvyklá a překvapivá podívaná se v neděli 6. května v brzkých ranních hodinách naskytla náhodnému chodci, procházejícímu jednou z ulic v Olomouci, části Nová ulice. Na střeše zaparkovaného osobního auta Volvo totiž spatřil spící postavu, jak později zjistil, mladého muže. Nezaváhal a tuto kuriozní situaci popsal operátorovi na policejní lince 158.

Spícího muže vzbudili až přivolaní policisté. Ti zjistili jeho totožnost a provedli u něj také orientační dechovou zkoušku. Jednalo se o dvaadvacetiletého muže z Olomoucka, kterému naměřili kolem 1,3‰ alkoholu v dechu. Z prvotního šetření vyplývá, že muž si vcelku náhodně vyhlédnul auto, vylezl na jeho střechu, tam si lehl a usnul. Není třeba ani zdůrazňovat, že nešlo o jeho automobil...

Netradiční nocleh se mu asi prodraží. Spáč totiž stihnul na střeše vozu vytlačit promáčklinu, přičemž škoda je teď předběžně odhadována na 20 tisíc korun. V této souvislosti byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví, za které mu, v případě prokázání viny a odsouzení, hrozí až dva roky za mřížemi. 

Ilustrační foto: liverpoolecho.co.uk

 

Autor: 
(red)