Policie hledá pohřešovaného muže. Rodina o něm nemá už od neděle zprávy

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 11.5.2018

AKTUALIZOVÁNO Policisté územního odboru Olomouc pátrají o pohřešovaném Miroslavu PETŘÍKOVI (narozen 28. 11. 1969) z Olomouce. Miroslav Petřík je ředitelem Technických služeb města Olomouce a regionálním politikem, v současné době působí také ve funkci neuvolněného člena olomoucké městské rady. V minulosti byl i náměstkem primátora. 

Pohřešovaný muž byl naposled spatřen v neděli 6. května 2018. Z místa bydliště odešel neznámo kam, od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu a nereagoval na telefonáty. Nebyl v zaměstnání ani na olomoucké radnici. Pohřešovaný muž má střední postavu, modré oči, vlasy má krátké, rovné a šedé, uprostřed na pěšinku, nosí bradku. 

„Prosíme občany, kteří pohřešovaného muže někde viděli nebo ví, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu ČR, nebo volali na linku 158,“ uvedla mluvčí policie Irena Urbánková.

Ve středu 16. května vydala policie novou zprácvu o pohřešovaném. Podle ní byl naposledy spatřen nikoliv v neděli 6. května, ale ještě o tři dny později, tedy ve středu 9. května, a to v Brně v ulici Kobližná. Bylo to ráno kolem čtvrt na osm. Pohřešovaný Miroslav Petřík v tu chvíli na sobě měl kostkovanou bundu  na zip, s drobnými hnědobílými kostkami, límec je prošitý černou látkou z vnitřní strany. Pod bundou měl modré triko s bílým nápisem a znakem TOM TAILOR 1962 přes celou hruď.

"Policisté nadále po pohřešovaném intenzivně pátrají a činí veškeré kroky k jeho vypátrání. Prověřují všechny získané informace a poznatky, žádné z nich nepodceňují. Z taktických důvodů nemůžeme ke konkrétním krokům probíhajícího pátrání sdělovat žádné bližší informace," doplnila Irena Urbánková. 

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)