Viníci nehod ujíždějí. Jeden zranil cyklistu, druhý zničil turistům dovolenou

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 12.7.2018

Policie hledá svědky dvou dopravních nehod, jejichž viník z místa nehody ujel. V jednom případě byl výsledkem zraněný cyklista, ve druhém vážně poškozený obytný přívěs turistů, kteří okolo Olomouce jeli na dovolenou.

Dne 5. července v brzkém ranním čase 3:10 neznámý řidič způsobil dopravní nehodu na dálnici D35 na 275. kilometru v blízkosti Olomouce ve směru jízdy na Brno. Řidič s neupřesněným tmavým motorovým vozidlem zezadu narazil do polské soupravy, přičemž značně poškodil přívěs karavan. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn, na karavanu ale vznikla škoda ve výši asi 80 tisíc korun. Tmavé auto viníka by mělo být po nehodě poškozeno v přední části. Viník po nehodě nezastavil a ujel.

Případní svědci, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo, se mohou přihlásit na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovat přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751.

Další nehoda se odehrála o den později v Litovli. Dne 6. července v 11 hodin v Litovli v ulici Vítězná naproti domu č. p. 10 (u prodejny Albert), řídil neznámý řidič auto a při vjíždění na hlavní komunikaci z parkovacího místa přilehlého k vozovce nedal přednost cyklistovi, který jel po ulici Vítězná. Při srážce cyklista spadl z kola a byl zraněn. Řidič opět z místa ihned ujel.

V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obrací policie na případné svědky, kteří nehodu viděli, zda by pomohli ustanovit vozidlo, které mělo účast na dopravní nehodě. Mohou se ozvat na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovat přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 10, tel.: 974 766 251.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 10mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">cheap lipitor 80mg</a> atorvastatin 20mg uk