Děsivý nález mrtvého novorozence, policie teď pátrá po jeho matce

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 17.7.2018

AKTUALIZOVÁNO 3. 8. Hrůzný nález tělíčka mrtvého novorozence na poli u Věrovan šokoval 11. července veřejnost i policii. Ta chce nyní zjistit, co se vlastně v případu odehrálo a kdo za tragédii nese odpovědnost. Kriminalisté územního odboru Olomouc se proto obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po matce novorozeného dítěte.

Pokud si někdo z občanů povšiml ve svém okolí ženy, která byla ve vysokém stupni gravidity, porodila a dítě nemá u sebe, anebo si všiml jiných podezřelých okolností v okolí místa nálezu, které by mohly s případem souviset, měl by co nejrychleji kontaktovat kriminalisty územního odboru Olomouc prostřednictvím linky 158. Uvedené okolnosti se týkají období zhruba od 1. června letošního roku.

"Kriminalisté předpokládají, že se v místě nálezu mohla nacházet věc, související s případem  a tuto věc mohl někdo z občanů najít. Pokud někdo z občanů takovou věc nalezl, ať prosím, kontaktuje kriminalisty prostřednictvím linky 158," doplnila 3. srpna policejní mluvčí Irena Urbánková 

Kriminalisté na objasnění všech okolností a souvislostí případu usilovně pracují a prověřují všechny doposud získané informace a poznatky, žádné z nich nepodceňují. Přijmou proto v dané situaci jakoukoliv informaci, která by jim mohla pomoci k objasnění případu.

Více informací momentálně není k dispozici. 

Ilustrační foto: Policie.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin pills <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg brand</a> order atorvastatin 80mg without prescription