Pomozte najít mladou ženu, je už dva dny nezvěstná

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 26.7.2018

Policie zveřejnila pátrání po pohřešované třicetileté ženě z Olomoucka. Monika PROCHÁZKOVÁ, narozená 6. Června 1988, odešla z místa trvalého bydliště v obci na Olomoucku v úterý 24. července 2018 v dopoledních hodinách neznámo kam a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Pohřešovaná je plnoštíhlé postavy, má modré oči, dlouhé hnědé vlnité vlasy, uprostřed česané na pěšinku a má hluboký hlas. K popisu jejího oblečení v době odchodu nemá policie bližší informace.

„Prosíme občany, kteří by pohřešovanou někde viděli, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ sdělila mluvčí Policie ČR Irena Urbánková.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 20mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin pills</a> buy lipitor paypal