Řidič srazil cyklistu a ani nezastavil. Policie prosí svědky o pomoc

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 6.8.2018

Policisté pátrají po řidiči i po svědcích dopravní nehody, která se odehrála v pondělí pět minut před pátou hodinou ráno na silnici I. třídy č. 44 v úseku mezi Bludovem a Postřelmovem, na mostu před obchvatem Postřelmova.

Podle prvotního šetření mělo v tomto úseku 25letého cyklistu jedoucího ve směru z Bludova do Postřelmova předjíždět pravděpodobně dodávkové nebo malé nákladní vozidlo bílé barvy. Při předjížděcím manévru se vozidlo podle výpovědi cyklisty střetlo s kolem. Řidič vozu, který sehrál v nehodě rozhodující roli, na místě vůbec nezastavil. Najel na obchvat Postřelmova a pokračoval v jízdě dále směrem na Zábřeh. Cyklista se při nehodě lehce zranil. Zdravotnickou záchrannou službou byl převezen k ošetření do nemocnice.

Policie samozřejmě zkontrolovala cyklistu, testy na alkohol u něj ale byly negativní. Přesné příčiny, okolnosti a souvislosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření. 

Touto cestou policisté žádají jak řidiče, který byl účastníkem této dopravní nehody, tak případné svědky, aby se přihlásili na telefonním čísle 735 788 600 nebo na bezplatné lince 158.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 20mg cheap <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg uk</a> buy atorvastatin 80mg online cheap