Scéna jako z akčního filmu: auto vyletělo ze silnice a začalo hořet

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 7.8.2018

Takové dramatické scény se daleko častěji než v realitě odehrávají v akčních filmech. Auto vyletí ze silnice, narazí do překážky a začne hořet. Přesně to se ale stalo včera u Jívové.

V pondělí 6. srpna krátce před devatenáctou hodinou přijala policie oznámení o dopravní nehodě a následném požáru vozidla na silnici III/44311 u obce Jívová. Z prvotního šetření vyplývá, že 21letá řidička osobního vozu Peugeot v levotočivé zatáčce vyjela z prozatím přesně nezjištěných příčin mimo komunikaci a narazila do stromů. Auto začalo následně hořet. Řidička i její 24letá spolujezdkyně stačily z vozidla vystoupit. Obě byly při nehodě zraněny.

Následky nehody řešili jak lékaři ze Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje, kteří museli zraněné cestující ošetřit, tak i profesionální hasiči. Ti po příjezdu lokalizovali zahoření při požáru na ploše zhruba 20x20 metrů, oheň se rychle rozšířil na okolní stromy a přilehlý porost. 

Alkohol byl u řidičky vyloučen orientační dechovou zkouškou. Hmotná škoda je odhadována na 91 tisíc korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti jsou v šetření. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 40mg for sale <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 80mg generic</a> order atorvastatin 20mg online cheap