Řidič náklaďáku zavinil srážku čtyř aut a z dálnice ujel. Hledají se svědci

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 14.8.2018

Vážná dopravní nehoda se odehrála v pondělí krátce po poledni na dálnici na dálnici D35, ve směru z Olomouce na Mohelnici, cca 500 metrů před sjezdem z dálnice na Litovel. Policie by potřebovala získat další informace o okolnostech havárie od svědků, kteří ji viděli. 

Zhruba ve 12:10 zde došlo k nehodě čtyř vozidel. Podle prvotních informací se tak mělo stát v okamžiku, kdy nákladní vozidlo blíže nezjištěného typu, před sjezdem z dálnice na Litovel, pravděpodobně ve snaze vyhnout se střetu s odstavenou nákladní soupravou Peugeot Boxer s přívěsem (jednalo se o dopravní značení se šipkou, která zde stála v rámci prováděných prací na dálnici), mělo začít přejíždět do levého jízdního pruhu, kde v tu dobu jela 47letá řidička ve Škodě Rapid a do škodovky narazit. Osobní auto se po nárazu na komunikaci roztočilo a zastavilo u pravého okraje silnice, aniž by narazilo do svodidel či jiné součásti dálnice. Za neznámým řidičem jelo vozidlo Renault Master, jehož 19letý řidič ve snaze zbránit střetu měl na vzniklou situaci reagovat prudkým bržděním a strhnout řízení vpravo, kde stálo vozidlo Peugeot Boxer a do něj narazit. Nárazem byl Peugeot Boxer odhozen na svodidla. V té době v něm seděl 18letý řidič. Neznámý řidič s nákladním autem z místa nehody ujel směrem na Mohelnici. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, alkohol byl u všech vyšetřených účastníků vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Hmotná škoda je předběžně odhadována na 1 milion korun.

"Řidiči, kteří v danou dobu úsekem projížděli a mohli nehodu vidět, případně mají ve vozidlech kameru, která mohla nehodu zachytit a svým svědectvím by tak mohli pomoci při objasnění nehody a ustanovení řidiče a neznámého vozidla, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na telefonu 974 766 251, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158," vzkazuje policejní mluvčí Irena Urbánková.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 40mg pills <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg generic</a> atorvastatin 40mg without prescription