Motorkáře srazilo auto, do nemocnice ho museli převézt vrtulníkem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 24.8.2018

Nehoda, kdy na nepozornost řidiče doplatil motorkář, se odehrála ve čtvrtek 23. srpna krátce před polednem. U obce Klopotovice se srazilo auto s motocyklem.

Podle informací policie jel sedmadvacetiletý řidič vozu BMW 320D po vedlejší silnici od Klopotovic a chtěl se napojit na hlavní silnici. Na křižovatce začal odbočovat vlevo směrem na Olomouc a při tom nedal přednost motocyklistovi, který jel na stroji Yamaha od Olomouce směrem na Tovačov. Při srážce byl motocykl vržen vlevo do pole.

Devětačtyřicetiletý motocyklista musel být následně se zraněním letecky transportován do Fakultní nemocnice v Olomouci. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenou orientační dechovou zkouškou.

Škoda na obou vozidlech byla předběžně stanovena na 150 tisíc korun. „Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro přečin těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, za které viníkovi hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až čtyři léta nebo peněžitý trest,“ uvedl policejní komisař Libor Hejtman.

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">brand lipitor</a> buy lipitor 80mg online cheap