V Moravičanech našli zásoby munice. Chystal se tu někdo na válku?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 27.8.2018

Množství ukryté staré munice a doslova kýbl plný výbušniny našli pyrotechnici v rodinném domě v Moravičanech. Přivolal je sem současný majitel domu, který opravoval střechu a mezi trámy objevil ukryté podezřelé předměty. 

V sobotu 25. srpna 2018 ráno dostala policie oznámení o nálezu granátu v rodinném domě v obci Moravičany. Později se ukázalo, že toho je daleko více než jeden ruční granát. Čtyřicetiletý oznamovatel uvedl, že při opravě střechy rodinného domu nalezl mezi trámy munici. Do příjezdu pyrotechnického výjezdu policisté místo nálezu zabezpečili.

Přivolaný pyrotechnik na místě zajistil a převzal tři kilogramy malorážkové munice, jeden ruční granát EIGHR – 39, osmasedmdesát rozbušek, pět kilogramů výbušniny a pětatřicet iniciátorů. Takový nález skutečně není právě obvyklý a všední... 

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

cost atorvastatin 10mg <a href="https://lipiws.top/">order lipitor</a> atorvastatin 20mg ca