S velkým vozem vjel cyklistovi do cesty. Cyklista skončil v nemocnici, auto ujelo

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 24.9.2018

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc prosí veřejnost o pomoc při objasnění dopravní nehody cyklisty, která se odehrála v pátek 21. 9. kolem 15:10 na křižovatce ulic Na Střelnici a ulice Lazecké v Olomouci.

Z prvotního šetření vyplývá, že dosud neznámý řidič osobního vozidla, který vyjížděl z vedlejší komunikace - z ulice Lazecká, nedal přednost 51letému cyklistovi, který jel po hlavní silnici ve směru od ulice Dobrovského směrem k ulici Ladova. Tohoto měl ohrozit. "Podle dosavadních informací se jednalo o větší zelené vozidlo SUV, staršího typu, které měl řídit muž," doplnila Irena Urbánková, mluvčí Policie ČR. Cyklista v důsledku ohrožení havaroval na vozovku a přitom utrpěl zranění, se kterým musel být převezen do nemocnice k ošetření. K přímému střetu účastníků nedošlo. Neznámý řidič bez zastavení a poskytnutí první pomoci pokračoval směrem k ulici Dobrovského.

Svědci, kteří daným úsekem v uvedenou dobu projížděli a mohli uvedenou nehodu vidět, případně by disponovali informacemi, které by mohly pomoci k objasnění nehody a zjištění totožnosti řidiče a jeho vozidla, ať kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251, 974 766 584, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 40mg canada <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 80mg sale</a> purchase atorvastatin pills