Kuriozní nehoda na Floře: opilý cizinec naboural dodávkou do stánků

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 8.10.2018

Podzimní Flora Olomouc měla kromě spousty pozitivních zážitků i jedno malé drama. V pátek 5. října večer do jedno ze stánků nabouirala dodávka. Za volantem seděl opilý řidič.

K nehodě došlo krátce před devatenáctou hodinou v ulici U botanické zahrady v areálu Smetanových sadů. Z prvotního šetření policie vyplývá, že 55letý řidič, cizí státní příslušník, který jel s nákladním vozidlem Opel Vivaro, z prozatím přesně nezjištěných příčin narazil do postavených prodejních stánků. Nárazem tyto stánky poškodil.

Přivolaní policisté u řidiče provedli orientační dechovou zkoušku a naměřili mu téměř 2,9‰ alkoholu v dechu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, škoda je odhadována na 3 tisíce korun. Řidič je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin generic <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 40mg pill</a> atorvastatin buy online