Vlak narazil na přejezdu do auta, to stihlo i s poškozenými plechy ujet

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 29.10.2018

Neobvyklá nehoda se odehrála v neděli v podvečer na železničním přejezdu u stanice Olomouc - město. Řidič nákladního auta nereaoval na výstražná znamení a na přejezd vjel, následoval střet s vlakem a poté kupodivu i snaha o ujetí z místa nehody. 

Krátce před sedmnáctou hodinou dostala policie oznámení o dopravní nehodě na železničním přejezdu v ulici Palackého. Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetlo nákladní vozidlo Toyota, řízené 47letým řidičem, s projíždějícím osobním vlakem. Následně měl řidič z místa nehody ujet. Policejní hlídkou byl ovšem havarovaný vůz zastaven v ulici Dukelské.

Podle prvních informací policie mělo vozidlo pravděpodobně vjet na železniční přejezd v době, kdy bylo v činnosti výstražné signalizační zařízení železničního přejezdu. V době nehody cestovalo ve vlaku 28 lidí. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na 80 tisíc korun.

Dechové zkoušky vylouřily alkohol jak u řidiče vozidla, tak i u strojvedoucího. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo, jsou v šetření policistů. Po dobu šetření nehody byla křižovatka neprůjezdná. Provoz byl zcela obnoven krátce před půl sedmé večer. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 20mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg ca</a> buy lipitor 40mg online