Řidič vytlačil motorkáře ze silnice a ujel, policie teď hledá svědky nehody

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 2.11.2018

Svědky dopravní nehody, která se odehrála ve čtvrtek 1. listopadu krátce před polednem, hledají policisté z Dopravního inspektorátu Olomouc.

Nehoda se stala ve čtvrtek 1. listopadu kolem 11:45 hodin na třídě Míru v Olomouci, ve směru jízdy od obce Topolany. Došlo k ní na úseku mimo obydlenou část města, nedaleko od obchvatu.  

K nehodě mělo podle dosavadních informací dojít v okamžiku, kdy 44letý motorkář, který jel ve směru od Topolan, měl po projetí pravotočivé zatáčky začít předjíždět dosud neustanovené osobní vozidlo bílé barvy. Jakmile měl být řidič motocyklu na úrovni uvedeného auta, začalo toto rovněž předjíždět nákladní vozidlo, které jelo před ním. Při tom mělo dojít k vytlačení motocyklu vlevo a k havárii motorkáře, který byl při nehodě zraněn. Dosud nezjištěné bílé osobní auto mělo po nehodě pokračovat v jízdě do města. 

Svědci, kteří nehodu viděli a svými informacemi by mohli přispět k jejímu objasnění a zjištění totožnosti neznámého řidiče a jeho vozidla, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251, 974 766 254, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 10mg brand <a href="https://lipiws.top/">purchase atorvastatin without prescription</a> where can i buy atorvastatin