Skatepark je uzavřen, požár zničil hlavní rampu. Skejťáci si už nezajezdí

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 7.11.2018

Škoda za 360 tisíc a především až do odvolání uzavřené sportoviště, to je neblahý výsledek požáru, který vyburcoval včera večer hasiče i policisty. Zhruba o půl šesté volal hasičům a policii svědek, který se domníval, že na okraji Neředína v Keltské ulici hoří nejspíš hromada odpadu. Posléze se ukázalo, že nejde o odpad, ale o nejatraktivnější prvek z olomouckého skateparku.

Škoda je v tuto chvíli odhadována na téměř 360 tisíc korun. Při požáru nebyl nikdo zraněn. Příčiny požáru zjišťuje policie ve spolupráci s vyšetřovateli hasičského záchranného sboru. Příčinou může být nedbalost či úmyslné zapálení. „K zahoření s největší pravděpodobností došlo při nebezpečné hře dětí s ohněm nebo úmyslem neznámé osoby,“ upřesnil mluvčí hasičů Zdeněk Hošák. V případě nalezení původce požáru by jej za trestný čin poškození cizí věci mohl čekat trest odnětí svobody až na jeden rok.  

Od dnešního dne je kvůli požáru areál skateparku uzavřen a platí sem zákaz vstupu. Zničený prvek bude demontován a odvezen, areál zůstane prozatím uzavřen. Areál leží na oploceném asfaltovém pozemku města, jeho provozovatelem ale není město, nýbrž občanské sdružení Freestyle Skating Klub Olomouc, které je i majitelem sportovních prvků. Na jejich nákup před lety spolku přispělo město. To, kdy a zda se ve skateparku objeví nová rampa, je tedy věcí dalšího jednání.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 20mg usa <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg tablet</a> buy lipitor generic