Noční požár v Holici zlikvidoval celou střechu zdejšího bistra

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 11.11.2018

Ničivý požár donutil profesionální i dobrovolné hasiče v Olomouci vyrazit v neděli ve tři hodiny ráno do Holice. V Brunclíkově ulici zde totiž hořel objekt, v němž jeho majitel provozuje bistro. K požáru, který zachvátil celou střechu, vyjely tři jednotky z řad profesionálních a dobrovolných hasičů. 

Oznámení o viditelných plamenech ze střechy budovy převzalo operační středisko HZS Olomouckého kraje krátce před třetí hodinou ranní (02:56) s popisem místa v blízkosti nedalekých stavebnin. K místu ihned vyrazila profesionální jednotka požární stanice v Olomouci, v rámci prostředků posílena o vozidlo výškové techniky a návazně také o speciální hasicí kombinovaný kontejner.

Budově hořela střešní konstrukce na ploše zhruba 10 x 2 metry, požár přitom prošel prakticky celou budovou. Hasiči v dalších hodinách postupně rozebírali vyhořelé části a dohašovali menší ohniska. Riziko zvýšil i fakt, že se v budově nacházely tlakové láhve. Hasiči je přesunuli na bezpečné místo mimo požářiště a zahájili pozvolné ochlazení.

Co je příčinou vzniku požáru, je aktuálně v šetření, výše škody byla předběžně vyčíslena na 650 tisíc korun.

Foto a video: HZS Olomouckého kraje

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 20mg over the counter <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg cheap</a> buy lipitor 40mg online