Policisté hledají mladistvou dívku. Odešla z dětského domova, nikdo neví, kde je

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 12.11.2018

Policisté územního odboru Olomouc pátrají po mladistvé dívce Veronice ZÍDKOVÉ. Pohřešovaná dívka se narodila 18. března 2002 a má trvalé bydliště v okrese Šumperk, aktuálně má ale přechodné bydliště v dětském domově na Olomoucku.

Pohřešovaná dívka odešla v lednu 2018 z dětského domova na Olomoucku neznámo kam a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Podle doposud zjištěných informací se může pohybovat kdekoliv v celé České republice. 

Dívka je vysoká mezi 155 až 160cm, má hubenou postavu. Má modré oči, středně dlouhé, hnědočerné vlasy (podle dosavadního zjištění je ale může mít obarvené na blond), vlasy si češe na pěšinku. Vzhled Veroniky Zídkové odpovídá jejímu věku.

V době odchodu měla na sobě černou bundu s kožíškem, šedé rifle, tmavé boty a školní batoh. „Prosíme občany, kteří by dívku někde viděli, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby prosím, ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ dodala mluvčí Policie ČR Irena Urbánková.

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 80mg pill <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg for sale</a> lipitor 10mg tablet