Řidička i se zraněnými dětmi skončila v příkopu. Policie hledá svědky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 13.11.2018

V neděli se odehrála mezi Olomoucí a Šternberkem dopravní nehoda, při které byla zraněna žena a dvě děti. Policie teď hledá svědky, kteří by mohli pomoci s objasněním průběhu a okolností havárie.

Nehoda se stala na silnici I/46, v katastru obce Bělkovice-Lašťany v neděli 11. listopadu krátce po šestnácté hodině. Z prvotního policejního šetření mělo k nehodě dojít ve chvíli, kdy osobní auto, řízené 19letým řidičem, které jelo ve směru od Olomouce na Šternberk, mělo odbočovat doleva, na místo mimo komunikaci. Ve stejnou dobu jel v opačném směru směru od Šternberka na Olomouc vůz Škoda Roomster, který řídila 36letá řidička. Aby se vyhnula střetu, musela řidička na odbočující vozidlo zareagovat tak, že vyjela vpravo mimo komunikaci, kde narazila do dopravní značky.

Poté se auto převrátilo na střechu a skončilo v poli. Při nehodě došlo ke zranění osádky vozidla Škoda Roomster – řidičky a dvou nezletilých dětí. Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je odhadována na předběžně 110 tisíc korun.

Svědci, kteří nehodu viděli a svými informacemi by mohli přispět k jejímu řádnému objasnění, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251 nebo 974 766 593, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 80mg without prescription</a> order atorvastatin