Na dálnici vlétla do auta dlouhá kovová tyč, policie teď hledá viníka

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 20.11.2018

Za plné rychlosti vlétla do osobního vozu na dálnici ocelová tyč. Nikdo v autě naštěstí nebyl zraněn, auto je ale dost silně poškozené. Policisté dálničního oddělení Kocourovec teď hledá případné svědky, kteří by pomohli najít viníka. 

Dne 15. listopadu 2018 v 9:50 z dosud nezjištěného vozidla na dálnici D1 na 302. kilometru v úseku mezi Lipníkem nad Bečvou a Hranicemi ve směru jízdy od Olomouce na Ostravu vypadnul na vozovku ocelový profil. Kovová tyč o rozměru 158 x 3 centimetry poškodila osobní vůz VW Touran, jedoucí v prostředním pruhu. Tyč zřejmě vypadla z nezjištěného osobního vozidla tmavé barvy. Řidič volkswagenu předběžně odhadl škodu na 80 tisíc korun. 

V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu a pomohli by ustanovit řidiče s nezjištěným vozidlem, z něhož vypadl ocelový profil, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)