Riskantní jízda po náledí a zničené auto. Řidič naštěstí vyvázl bez zranění

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 18.1.2019

Zničené auto a škoda za 150 tisíc korun. To je výsledek riskantní jízdy dvaadvacetiletého řidiče, který havaroval ve čtvrtek 17. ledna krátce po osmé hodině ráno na namrzlé silnici v Hlubočkách v ulici Olomoucké.

Z provedeného šetření vyplývá, že 22letý řidič osobního vozu BMW, který jel ve směru od Mariánského údolí, nepřizpůsobil rychlost jízdy náledí na vozovce a svým řidičským schopnostem a s vozidlem dostal smyk. Vyjel vpravo mimo vozovku a narazil do sloupu veřejného osvětlení s obecním radarem. Auto se pak převrátilo na bok.

Alkohol byl u řidiče vyloučen orientační dechovou zkouškou, ke zranění osob nedošlo. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na 150 000 korun. Neopatrnému řidiči policisté uložili pokutu v příkazním řízení.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)