Auto srazilo a zranilo chodkyni u přechodu. Policie hledá svědky nehody

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 5.2.2019

Sražená chodkyně skončila v nemocnici. Policie hledá svědky nehody, kteří by pomohli objasnit okolnosti a případně i míru zavinění řidiče.

Nehoda se odehrála 22. ledna okolo 6:40 v Olomouci v ulici Na Trati. Řidič Škody Octavie jel ve od ulice Erenburgova k ulici Balbínova. U Restaurace U Anči (dům č. p. 59) na přechodu pro chodce pravděpodobně řidič nedal přednost v chůzi chodkyni, která vozovku přecházela u vyznačeného přechodu pro chodce ve směru chůze od restaurace směrem k ulici Tomkova. V tomto okamžiku se střetlo vozidlo přední částí s pravým bokem chodkyně. Žena upadla na přední kapotu a poté na silnici. Při nehodě byla zraněna.

"V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo kriminalisty druhého oddělení obecné kriminality SKPV územního odboru Olomouc na Žižkově náměstí 4 či na telefonu 974 766 492," uvedl mlučí policie Libor Hejtman.

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)