Auto se několikrát otočilo. Pro zraněnou musel přiletět vrtulník záchranky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 13.2.2019

Nedala přednost v jízdě a druhé auto skončilo na střeše mimo silnici. Vážná dopravní nehoda se odehrála v úterý 12. února krátce před půl pátou odpoledne na křižovatce mezi obcemi Řimice a Červená Lhota. Střetla se tady dvě osobní vozidla. Pětapadesátiletá řidička jela škodovkou Fabia ve směru od Řimic na Červenou Lhotu. Při průjezdu křižovatkou se silnicí II. třídy č. 635 nedala přednost v jízdě vozidlu VW Passat, které jelo po hlavní pozemní komunikaci ve směru od obce Měník na Palonín.

Po následném střetu VW Passat vyjel mimo silnici do pole, kde se několikrát přetočil přes střechu. Při nehodě utrpěla zranění řidička VW Passat a její spolujezdkyně. K vyšetření a ošetření byly zraněné ženy převezeny leteckou zdravotnickou záchrannou službou do Fakultní nemocnice Olomouc. Policisté u obou řidiček provedli dechové zkoušky na alkohol, které měly negativní výsledek.

Celková hmotná škoda na vozidlech byla předběžně odhadnutá na 250 tisíc korun, z toho 50 tisíc korun na Fabii a 200 tisíc korun na Passatu. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin sale <a href="https://lipiws.top/">brand atorvastatin 80mg</a> cost atorvastatin 40mg