Policie hledá svědky útoku ve Smetanových sadech. Nepoznáte lidi na videu?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 19.2.2019

Olomoučtí kriminalisté nadále intenzivně hedají pachatele brutálního útoku, při kterém byl vážně zraněn mladý člověk. Vyšetřovatelé prověřují kamerové záznamy, vyslýchají svědky a vyhodnocují zajištěné stopy, které byly zaslány na expertizu. Nyní se policisté obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti dvou osob - muže a ženy. Mohli být svědky napadení.

K pobodání mladíka došlo v sobotu 2. února 2019 přibližně v době od 22:40 do 22:45 hodin ve Smetanových sadech v Olomouci. Právě kolem 22:40 procházel parkem pár, který zachytila kamera. Ze záznamu vyplývá, že procházeli místy, kde mělo k útoku dojít. Pro policii mohou být velmi důležitými svědky tohoto zvlášť závažného trestného činu. Nedaleko kašny, poblíž hudebního altánku, se měly také pohybovat dvě osoby, které měly venčit své psy. I oni mohou být pro policii velmi důležitými svědky.

Pokud by někdo z občanů osoby poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, měl by kontaktovat kriminalisty územního odboru Olomouc buď osobně, nebo telefonicky na adrese: Žižkovo náměstí 4, 771 36 Olomouc, telefon: 974 766 474, prostřednictvím kterékoliv policejní služebny, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. "Muže a ženu, kteří jsou zachyceni na kamerovém záznamu a také osoby, které venčily své psy, žádáme, aby se se svým svědectvím rovněž přihlásili na uvedených kontaktech," dodala mluvčí policie Irena Urbánková.

"Kriminalisté pracují s několika vyšetřovacími verzemi. Dosavadním šetřením nebylo potvrzeno, že šlo o útok cizích státních příslušníků," uvedla tisková mluvčí.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 10mg sale <a href="https://lipiws.top/">lipitor pills</a> lipitor price