Tragická srážka u Bohuňovic. Žena zemřela na místě loňské smrtelné nehody

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 3.3.2019

Tragická dopravní nehoda si v sobotu večer vyžádala lidský život. K vážné nehodě došlo v sobotu 2. března ve večerních hodinách v prostoru křižovatky silnice I/46 a silnice ve směru od Bohuňovic.

"Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetlo osobní vozidlo, jedoucí od Šternberka, s chodkyní. Ta při nehodě, bohužel, zemřela," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Řidč auta z nehody vyvázl bez zranění. Alkohol byl u něj vyloučen orientační dechovou zkouškou. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh, jsou v šetření.

Na místě nehody zasahovali nejen policisté, ale i hasiči a zdravotnická záchranná služba. Hasiči provedli nutná bezpečnostní opatření, asistenci při činnosti posádce zdravotnické záchranné služby. Proškolení příslušníci rovněž poskytli svědkům posttraumatickou intervenční péči. Po skončení dokumentace Policii ČR jednotky provedly úklid komunikace a přípravu pro opětovné uvedení do plynulého silničního provozu.

Na stejné křižovatce u Bohuňovic se stala tragická neoda vloni v létě. Při srážce osobního s nákladním autem tehdy zahynuli čtyři lidé, včetně dvou malých dětí. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)