Motorkář narazil do cihlové hřbitovní zdi. Zachraňoval ho vrtulník

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 5.3.2019

Hlavou zeď neprorazíš, říká se, a obvykle to bereme jako frázi, nikoliv výzvu k pokusu. Včera před půl jedenáctou dopoledne se ale o pravdivosti tohoto tvrzení prakticky přesvědčil řidič malého motocyklu.

Muž jel z centra Drahanovic směrem ke Lhotě pod Kosířem na motocyklu značky Betka. Při nájezdu do prudké pravotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost dopravně technickému stavu silnice či možnostem motorky, přejel do protisměru, vyjel mimo vozovku a narazil do cihlové zdi místního hřbitova. Motocyklista se při této nehodě zranil a musel být letecky přepraven do Fakultní nemocnice Olomouc. Před odletem se podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol, která byla negativní.

Následkem dopravní nehody vznikla škoda 10 tisíc korun. Nehoda je nadále v šetření olomouckých dopravních policistů.

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)