Hořící auta na parkovišti u kasáren! Nejdřív někdo podpálil popelnice

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 21.3.2019

Hořící auta, to u nás opravdu nebývá zvykem. V noci ne středu 20. března zřejmě někdo úmyslně podpálil popelnice, což zas tak neobvyklé není, jenže od nich za chvíli žačala hořet i vedle zaparkovaná auta.

Policie a hasiči dostali oznámení o požáru krátce po půl páté ráno. Podle první zprávy měly hořet kontejnery na křižovatce ulic Dukelská a U soutoku, poblíž kasáren 9. května. Požár se z těchto kontejnerů za krátkou chvíli přenesl i na poblíž zaparkovaná vozidla. Vůz Peugeot bylo požárem zcela zničen a majitel se s ním už určitě neprojede. Sousední Škoda Fabia byla požárem jen poškozena. Celková škoda je v tuto chvíli odhadována na téměř 173 tisíc korun.

"Příčiny požáru zjišťujeme ve spolupráci s vyšetřovateli hasičského záchranného sboru. K řádnému objasnění věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na jeden rok," uvedla mluvčí policie Irena Urbánková. 

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)