Kdo zabil labuť? Policie hledá pachatele, hrozí mu až půlmilionová pokuta

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 3.4.2019

Neznámý pachatel usmrtil labuť, která hnízdila společně s další labutí u rybníku Ohrady mezi obcemi Příkazy a Hynkov. Policii to v úterý odpolede oznámil náhodný kolemjdoucí. Podle policie šlo v případě usmrcené labutě o samce. Druhá z labutí – labutí samice, byla společně s vejci převezena do záchranné stanice. Posléze se ukázalo, že i tato druhá labuť byla zraněna!

Na základě dosavadního šetření se podařilo zjistit informace k osobě, která se v místě nálezu pohybovala a s labutím samcem měla podle svědků manipulovat. Jednalo se o muže ve věku mezi 25-35 lety, středně vysoké štíhlé postavy, krátkých špinavě blond vlasů. Na sobě měl podezřelý muž přiléhavé kalhoty černé barvy, na kterých měl oblečeny cyklistické kraťasy černé barvy značky Silvini a bundu tmavé barvy. Měl se pohybovat na dámském jízdním kole Olpran černo-červeno-šedé barvy. Kolo bylo bez blatníků, vzadu s drátěným košíkem. Muž měl mít na sobě a na kole pověšeno několik batohů menší velikosti. Údajně hovořil s přízvukem, jakoby šlo o cizince.   

Policisté se případem zabývají, po neznámém pachateli pátrají a prověřují všechny doposud získané informace a poznatky. Případ prověřují pro podezření ze spáchání přestupku  dle zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání. Za ten lze uložit pokutu až do výše 500 tisíc korun.

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 40mg generic <a href="https://lipiws.top/">lipitor uk</a> buy lipitor 10mg online