Přepadení pošty! Maskovaný lupič s pistolí si odnesl z pošty balík peněz

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 30.4.2019

Druhá zpráva z oblasti závažné kriminality za jediný den, to naštěstí v Olomouci není moc časté. Dnes se tak ale stalo. Po informaci o vraždě v Cholině se roznesla další zpráva, tentokrát o loupežném přepadení pošty v Olomouci ve Foerstrově ulici.

"Dnes krátce před polednem jsme přijali oznámení o loupežném přepadení jedné z pošt v Olomouci. Podle prvotních informací maskovaná osoba pod pohrůžkou krátké střelné zbraně požadovala po pracovnici přepážky vydání finanční hotovosti. Žena jí z obavy o život a zdraví vydala v řádu několika tisíc korun. Maskovaná osoba i s penězi odešla neznámo kam," uvedla mluvčí Policie ČR Irena Urbánková a dodala, že při loupežném přepadení nebyl nikdo zraněn.

Kriminalisté na případu pracují, prověřují všechny okolnosti a souvislosti a po maskované osobě intenzivně pátrají. Pokud by někdo z občanů disponoval informacemi, které by souvisely s uvedeným loupežným přepadením, případně informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění totožnosti neznámé maskované osoby, ať kontaktuje olomoucké kriminalisty prostřednictvím linky 158.

Foto: Pixabay.com

Autor: 
(red)