Vyrazil na cyklovyjížďku a zkolaboval. Policie teď pátrá po jeho identitě

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 11.6.2019

AKTUALIZOVÁNO: Policie od neděle vyšetřuje případ staršího muže, který zemřel pravděpodobně při jízdě na kole mezi Velkou Bystřicí a Lošovem u Olomouce.

"V neděli 9. června krátce po 18. hodině jsme přijali oznámení, že v blízkosti silnice číslo 4432 mezi obcemi Velká Bystřice a Olomouc - Lošov, v místě takzvaného překladiště dřevní hmoty, zkolaboval starší muž, vedle něhož bylo nalezeno jízdní kolo," uvedla policejní komisařka Jiřina Vybíhalová. "Kolem projíždějící cyklisté ihned přivolali zdravotnickou záchrannou službu a muži se snažili poskytnout první pomoc. Ani přes rychlou pomoc svědků a přivolaných policistů a záchranářů se muži již nepodařilo pomoci."

Vzhledem k tomu, že se kriminalistům doposud nepodařilo zjistit indicii, která by jim pomohla neznámého muže ztotožnit, obracejí se nyní na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Zveřejňují proto popis zemřelého a fotografii jeho jízdního kola a cyklistické přilby.

Popis zemřelého:

Starší muž ve věku okolo 60 – 70 let, vysoký 173 – 176 cm, zavalitější postavy, krátce střižených prošedivělých až bílých vlasů, barva očí modro – šedá, oholená tvář. Na zápěstí měl pánské náramkové hodiny na černém koženém řemínku. S největší pravděpodobností se léčil se srdcem.

Na sobě měl krátké teplákové kraťasy s bílým lampasem na obou nohavicích, na jedné nohavici s vyobrazením „bílé osmičky“ a tričko světle hnědé (vybledlé) barvy. Na místo cyklista přicestoval na pánském jízdním kole zn. KTM Ultra Flite, rám kola je v barvách černé a oranžové. Muž měl u sebe také cyklistickou přilbu černočervené barvy. Policisté zatím nezjistili, ze kterého směru cyklista na místo přicestoval, ani zda pochází z blízkého okolí.

Na základě zprávy v médiích policie identitu muže zjistila! "Na výzvu zareagoval muž ze sousedství, z vesnice poblíž Olomouce, kde senior bydlel. Vaší pomoci si velmi vážíme," napsala odpoledne Jiřina Vybíhalová.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)