Cyklista přeletěl přes auto, zvedl se a odjel. Policie ho teď hledá

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 24.6.2019

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění nehody, která se stala ve čtvrtek 20. června někdy v době od 15:45 do 15:50 na kruhovém objezdu v ulici Na Střelnici. Při nehodě se srazilo auto s cyklistou.     

Z prvotního šetření vyplývá, že dosud neznámý cyklista, který měl jet na kole po chodníku, měl na výjezdové větvi k ulici Studentská vjet na přechod pro chodce v době, kdy po kruhovém objezdu projížděla Škoda Fabia s dvoučlennou osádkou. Při srážce cyklista přepadl přes kapotu na vozovku. Poté se zvedl a z místa nehody odešel neznámo kam, aniž by s řidičkou jakkoliv komunikoval. Osádka vozidla poté nehodu oznámila na policii. 

K popisu cyklisty se podařilo zjistit, že se mělo jednat o muže vysokého kolem 180 cm, opálené postavy, který měl delší tmavé vlnité vlasy. V době nehody měl na sobě modré riflové kraťasy a modro-červenou károvanou košili. Cyklista se měl pohybovat na pánském jízdním kole stříbrno-modré barvy.

„Svědci, kteří nehodu viděli, případně řidiči, kteří kolem místa nehody projížděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění a sdělit informace k osobě cyklisty, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc,“ vzkazuje Irena Urbánková z Policie ČR. Svědci mohou kontaktovat policii buď osobně nebo telefonicky na adrese Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, 974 766 591, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158. Přihlásit se samozřejmě může i sám postižený cyklista.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)