Z nelegálního černého migranta v Hlubočkách se vyklubal český občan

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 10.7.2019

Bedlivý pozorovatel okolního dění se v úterý postaral policii o rychlý výjezd do Hluboček. Domníval se, že vidí černocha, nelegálního migranta.

"Včera odpoledne jsme na linku 158 přijali oznámení o podezřelém muži, černochovi v šusťákové bundě, který šel z Hrubé Vody směrem na Hlubočky a oznamovatel se domníval, že by to mohl být migrant," uvedl mluvčí Policie ČR Libor Hejtman. Policisté z oddělení  ve Velké Bystřici chodce zanedlouho dostihli a zkontrolovali. Nebyl to však žádný migrant z Afriky, ale třiatřicetiletý muž z Bohumína, občan České republiky.

Při kontrole policisté dále zjistili, že dotyčného muže hledá Okresní soud Ostrava z důvodu zjištění jeho pobytu. Po provedených úkonech policisté muže propustili a odvolali po něm celostátní pátrání.

Ilustrační foto: Policie ČR

Autor: 
(red)