Motorkář se snažil vyhnout autu, které mu nedalo přednost. Nakonec sám havaroval

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 11.7.2019

Policie hledá svědky nehody, která se stala v úterý 25. června 2019 v 8:50 na křižovatce mezi Velkým Týncem, Grygovem a Olomoucí. Při nehodě byl zraněn řidič motorky a poškozen byl také jeho motocykl. Policie teď potřebuje svědky, kteří by pomohli upřesnit okolnosti nehody.

Po vedlejší silnici od Velkého Týnce ke Grygovu jel řidič s vozem Daewoo a zapojeným přívěsným vozíkem. Při vjíždění na čtyřramennou křižovatku zřejmě nedal přednost v jízdě přijíždějícímu motocyklu Kawasaki, jedoucímu zprava od Olomouce po hlavní silnici. Motorkář ve stejném okamžiku ale dokončoval předjíždění nezjištěného osobního motorového vozidla. Aby zabránil střetu, začal prudce brzdit, upadl s motocyklem na vozovku a skončil mimo komunikaci v příkopě. Ke střetu mezi autem a motorkou nedošlo. Při nehodě se ovšem motocyklista zranil a vznikla mu také škoda na stroji.

„V souvislosti s objasněním okolností dopravní nehody se obracíme na řidiče předjížděného nezjištěného osobního vozidla, aby se policistům přihlásil. Zároveň žádáme případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc,“ uvedl mluvčí Policie ČR Libor Hejtman. Dopravní inspektorát sídlí na třídě Kosmonautů 10, a využít lze tyto kontakty: Tel 974 766 251, e-mail: ol.di.podatelna@pcr.cz.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)