Tragédie v Mohelnici: muž přecházel koleje, právě když místem projížděly dva vlaky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 14.7.2019

Ani tato neděle se v regionu bohužel neobešla bez tragické události. Odehrála se kolem půl druhé odpoledne v železniční stanici Mohelnice. Došlo zde ke střetu člověka s projíždějícím vlakem. Muž na následky těžkých poranění na místě zemřel.

Podle předběžných informací k neštěstí došlo, když muž přecházel koleje. "Bohužel v daný okamžik projížděly po kolejích dvě protijedoucí vlakové soupravy, jedna nákladní a jedna osobní. Strojvedoucí již nestačil srážce s osobou zabránit," popsal událost mluvčí policie Libor Hejtman.

Nikdo z cestujících v osobním vlaku nebyl zraněn. Dechová zkouška na alkohol byla u strojvůdce vlaku negativní. Veškeré okolnosti a souvislosti této tragické události jsou předmětem dalšího šetření.

Provoz na trati byl po události v místě neštěstí veden po jedné koleji. Vlaky na trati Olomouc - Zábřeh pak nabíraly během odpoledne různě dlouhé zpoždění. 

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(red)