Policie i manžel hledají mladou ženu. Z domu odjela oblečená jen v pyžamu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 24.7.2019

Policie hledá pohřešovanou mladou ženu a prosí veřejnost o pomoc. Ztracenou osobou je Mirka STOKLÁSKOVÁ (narozena 30. května 1985) z Olomoucka. 

Pohřešovaná byla naposledy viděna v úterý 23. července v 7:30 manželem. Tehdy odjela z rodinného domu v místě současného bydliště, oblečená pouze v pyžamu, osobním autem neznámo kam. Do současné doby se domů nevrátila a ani o sobě dosud nepodala žádnou zprávu.

Pohřešovaná žena je vysoká kolem 171 centimetrů, vypadá na 34 - 35 let. Má hubenou postavu, hnědé oči a středně dlouhé vlasy hnědé barvy. Z domu odjela vozem Škoda Fabia, červené barvy, RZ 4M3 1618.

"Prosíme občany, kteří by pohřešovanou ženu někde viděli, nebo by věděli, kde se zdržuje, nebo by zaznamenali pohyb uvedeného vozidla, aby prosím ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158," vzkazuje policejní mluvčí Irena Urbánková. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)