Seniorka z autobusu skončila u záchranářů. Policie hledá svědky nehody

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 16.8.2019

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění nehody, která se stala ve čtvrtek 15. srpna kolem 8:25 na třídě Kosmonautů v Olomouci. Jde především o zjištění totožnosti neznámé chodkyně.      

Podle prvních informací se nehoda stala tak, že 37leté řidičce autobusu, který jel po třídě Kosmonautů směrem k třídě 17. listopadu, měla těsně před přední část autobusu vstoupit po přechodu pro chodce doposud nezjištěná chodkyně. Z pohledu řidičky to bylo z pravé strany. Řidička autobusu zareagovala okamžiým brzděním. Následkem toho však v autobuse upadla 76letá cestující, která utrpěla zranění, s nímž skončila v péči zdravotnické záchranné služby.

Podle prvotních informací se v případě neznámé chodkyně mělo jednat o ženu s tmavými vlasy. Bližší informace k jejímu popisu nemáme k dispozici.

Svědci, kteří nehodu viděli, a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění a pomoci zjistit totožnost neznámé chodkyně, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251 nebo 974 766 589, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158. Policie rovněž žádá i neznámou chodkyni, aby se se svým svědectvím přihlásila policistům na uvedených kontaktech.

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)