Mladý řidič skončil v nemocnici. Vážná bouračka se stala ve Slavoníně

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 21.8.2019

K vážné dopravní nehodě se zraněním a velkou hmotnou škodou došlo v úterý před polednem ve Slavoníně.

Policie dostala krátce po jedenácté dopoledne oznámení o dopravní nehodě dvou osobních aut na poměrně frekventované silnici ve Slavoníně. V pravotočivé zatáčce na cestě od Hněvotína se z prozatím přesně nezjištěných příčin střetl VW Polo, řízený 21letým řidičem, který jelo ve směru od Hněvotína na Olomouc, a vůz BMW, řízený 57letým řidičem, který jel v opačném směru jízdy. Při nehodě byl zraněn mladší z obou řidičů a postarat se o něj musela zdravotnická záchranná služba.

Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na 280 tisíc korun. Oběma vozidlům bylo po provedené prohlídce zadrženo osvědčení o registraci vozidla. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako míra zavinění, jsou předmětem dalšího šetření.

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)