Mladá řidička vrazila do auta, to vylétlo do protisměru a srazilo se s dalším vozem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 11.9.2019

Tři auta se srazila v úterý po poledni v Olomouci. K havárii došlo kolem půl druhé odpoledne v křižovatce ulic Klostermannova a Jižní v Olomouci.

Jak z prvotního policejního šetření vyplývá, 18letá řidička vozu Peugeot, která jela po ulici Jižní, ve směru od ulice Zolova směrem k ulici Slavonínská, měla v křižovatce s Kostermannovou ulicí z prozatím přesně nezjištěných příčin najet zezadu do vozidla Toyota Yaris, řízeného 62letou řidičkou. Ta v křižovatce chtěla odbočovat vlevo, směrem k ulici Klostermannova. Toyota byla nárazem vržena vpřed, přímo na Škodu Felicia, za jejímž volantem seděl 33letý řidič, který jel v protisměru. Následkem uvedeného došlo k čelnímu střetu Toyoty a škodovky.

Při této nehodě byla zraněna řidička Toyoty, která skončila v péči zdravotnické záchranné služby. Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 135 tisíc korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo a celý její průběh, jsou nadále v šetření.

Foto: Policie ČR

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)