Tragická nehoda: motorkář narazil do stromu, havárii nepřežil

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 30.9.2019

Tragická dopravní nehoda ukončila víkendovou bilanci vážných událostí na silnicích v regionu. V neděli 29. září kolem půl šesté večer dostala policie zprávu o vážné dopravní nehodě v katastru obce Bílá Lhota. Jak z průběžného šetření vyplývá, 46letý motorkář, který jel na motocyklu Honda od Bílé Lhoty směrem k Měrotínu, měl při průjezdu levotočivou zatáčkou vyjet vpravo, mimo komunikaci. Zde sjel ze srázu a narazil do stromu. Při nehodě utrpěl velmi vážná zranění, kterým, bohužel, na místě podlehl.

Škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 70 tisíc korun. Havarovaný motocykl byl zajištěn ke znaleckému zkoumání. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo a celý její průběh, jsou nadále v šetření.

V neděli se odehrála i další nehoda motocyklu. Stalo se dopoledne v obci Štěpánov a motorkář, mimochodem pod vlivem alkoholu (1,7‰ alkoholu v dechu), naštěstí vyvázl z nehody se zraněním. Motocykl Jawa, na němž jednadvacetlletý borec jel, neměl vůbec technickou registraci. 

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)