Dva mrtví v jednom bytě. Policie vyšetřuje tragický případ z Holice

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 30.10.2019

Kriminalisté od úterního rána prověřují podezřelá úmrtí dvou mladých lidí, kteří byli nalezeni v bytě v Holici. Jedná se o ženu ve věku 30 let a o třiatřicetiletého muže.

"Jejich těla byla nalezena v jednom z bytů v ulici Partyzánské v Olomouci," uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová. Ihned po zveřejnění této zprávy začali lidé v okolí spekulovat o tom, že zde nejspíš došlo k vraždě a sebevraždě. Podle policejní komisařky je to ale předčasné tvrzení a ve hře je více možností, jak k tragédii mohlo dojít. "V současné době kriminalisté stále pracují s několika vyšetřovacími verzemi," dodala komisařka Marie Šafářová. Podle dostupných informací mladí lidé v Olomouci také pracovali. 

Okolnosti, veškeré souvislosti i příčina úmrtí jsou předmětem dalšího šetření. Ve věci byla nařízena soudní pitva nalezených osob, jejíž výsledky by mohly doplnit indicie pro vyšetřovatele. Vzhledem k tomu, že vyšetřování události je na samém počátku, nelze podle policie zatím poskytnout bližší informace.

Ilustrační foto: Google Maps Streetview a Policie.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)