Byla to vražda a sebevražda, říkají kriminalisté o tragédii v Holici

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 31.10.2019

Tragický případ, který se odehrál v úterý 29. října v Holici, je už zřejmě objasněn. Policisté dnes informovali, že v bytě, kde byla nalezena těla dvou mladých lidí, došlo k vraždě a sebevraždě. Potvrdily se tak včerejší dohady lidí z okolí tragédie. 

Krajští kriminalisté dnes zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Jak oznámila policie, z dosavadního šetření vyplynulo, že třicetletá žena zemřela násilnou smrtí a třiatřicetiletý muž následně spáchal sebevraždu.

"Ze zajištěných stop a ohledání místa činu jednoznačně vyplývá, že se na tragické události nepodílela třetí osoba," potvrdila policejní mluvčí Marie Šafářová. Kriminalisté na případu dále pracují. Je velmi pravděpodobné, že po důkladném prošetření všech náležitostí bude případ odložen dle § 159a odst. 2 trestního řádu z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání dle § 11 odst. 1 písm. e) trestního řádu. Jinak řečeno, vzhledem k tomu, že je pachatel trestného činu po smrti, nemůže být trestně stíhán. 

Ilustrační foto: Google Maps Streetview

Autor: 
(red)