Na hlavním nádraží v Olomouci zabil rychlík člověka

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 23.12.2019

Tragická událost se odehrála dnes v časných ranních hodinách na hlavním vlakovém nádraží v Olomouci. Došlo zde ke střetu člověka  s rychlíkovou soupravou, následkem čehož byla dotyčná osoba usmrcena.

Podle neoficiálních informací měl tento člověk pod projíždějící vlak sám skočit. Policie ale zatím nechce z pochopitelných důvodů nic bližšího sdělovat, případ je zatím v šetření. "Okolnosti a souvislosti této tragické události jsou předmětem dalšího šetření. Totožnost osoby prověřujeme. Vzhledem k tomu, že se jedná o tragickou, a pro rodinu velmi citlivou událost, nebudeme z piety pozůstalým sdělovat žádné bližší informace," uvedla mluvčí Policie ČR Irena Urbánková. Událost je o to tragičtější, že se odehrála v době těsně před začátkem vánočních svátků. 

Ilustrační foto: policie.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin pills <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg generic</a> buy atorvastatin 20mg sale