Uvíznutí ve výtahu, požáry, zranění lidé a nehody. Hasičské Vánoce byly plné akcí

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 28.12.2019

Hasiči jsou v pohotovosti i během svátků. V průběhu těchto svátků museli vyrazit k různým haváriím a požárům čtyřicetkrát.

Na Štědrý den vyjížděli například k požáru plastové popelnice v Jeseníku nebo k požáru odpadu v plechovém kontejneru v Dubicku na Šumpersku. Hasiči také otevřeli zabouchnutý byt a jednu osobu zachránili ze zaseknutého výtahu v Olomouci. Celkem 24. prosince vyjely profesionální jednotky třináctkrát.

Na Boží hod vánoční zachraňovali hasiči dva zraněné za zamčených bytů. Jeden případ řešili v Olomouci a jeden v Němčicích nad Hanou. Vyjížděli opět k požáru plechového kontejneru v Kojetíně nebo odstraňovali stromy z komunikací v Kozlově a Milenově. Ve středu 25. prosince vyjížděly jednotky také ke dvěma dopravním nehodám, a to v Hranicích a v Horních Moštěnicích. Celkově zasahovaly různé jednotky profesionálů z Olomouckého kraje třináctkrát.

Ve čtvrtek 26. prosince řešili hasiči tři požáry. Jeden ve Zlatých Horách, kde likvidovali požár vraku dodávky. Druhý v Jeseníku, kde hořely sklepní prostory rodinného domu. Hasiči požár rychle zlikvidovali a dům odvětrali. Nikdo se nezranil, příčinu nyní vyšetřujeme. Třetí pak v Šumperku, kde hořel plastový kontejner. Ani na Štěpána nechybělo otevírání zabouchnutého bytu, které provedly jednotky celkem třikrát. Celkově 26. prosince vyjely hasičské jednotky čtrnáctkrát.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor cheap <a href="https://lipiws.top/">where to buy atorvastatin without a prescription</a> cheap atorvastatin 80mg