Zloděj překonal několikeré dveře, zámky ukradl a z klubu odnesl zboží za 160 tisíc

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 7.1.2020

Noc před svátkem Tří králů byla velmi nemilá pro provozovatele jednoho z klubů v Komenského ulici v olomouci. v době mezi 17. hodinou v neděli 5. ledna a pondělní 6. hodinou ranní se do podniku vloupal neznámý pachatel. Ukradl věci za více než 160 tisíc korun! 

Olomoučtí policisté přijali oznámení o vloupání do klubu v pondělí. Při šetření se ukázalo, že zloděj musel nejprve překonat několikeré uzamčené dveře. Z nich odcizil zámky nebo je násilím vypáčil a poškodil. Poté si již mohl z prostor klubu odnést, co chtěl. Zmizelo asi 17 kartonů s alkoholem, tři trezory s finanční hotovostí, notebook a klíče od vozidla. Celková hodnota odcizených věcí se vyšplhala na částku 161 500 Kč. Zloděj za sebou zanechal rovněž škodu na poničených dveřích ve výši 1300 Kč.

Policie ve věci zahájila trestní řízení kvůli podezření ze spáchání trestného činu krádež. V případě dopadení a prokázání viny hrozí pachateli za tento skutek trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitý trest.

Autor: 
(red)